Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

WIHOLY RUN

Hardlopen kan iedereen en is voor iedereen!

WIHOLY RUN, hardlopen kan iedereen en is voor iedereen! WIHOLY RUN is een een goede stap op weg naar een gezonde duurzame hardloop carrière. Drie keer per week, onder deskundige begeleiding, hardlopen in de mooie omgeving van Exloo. En dat met veel plezier!

WIHOLY RUN, besteedt aandacht aan loophouding, looptechniek.

De trainingen bestaan uit intervaltraining en extensieve duurloop. Maar op zijn tijd ook een tempo loop of een crossfit/circuittraining gedaan. Intervaltraining is resultaatgericht en een veilige en gezonde manier van sporten, waarbij jouw conditie doeltreffend wordt verbeterd. Stabiliteit en krachtoefeningen komen iedere keer weer terug in de training.

 

Voor jong, oud, sportief of minder sportief

WIHOLY RUN is voor iedereen die wil hardlopen. Ook voor mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht, een depressie of een burn-out.

Wat levert het jouw op: verbeterde conditie, sterkere spieren, afname van gewicht, beter nachtrust, je wordt creatiever en productiever, meer energie, een strakker lijf en  een opgeruimd hoofd. Daarnaast loop je in groep die elkaar motiveert en ondersteunt.

 

Wanneer

De trainingen worden gegeven op maandag- en woensdagavond om 19.00 uur en op zaterdagmorgen om 9.30 uur. De start is vanuit het Schutrups voeten café, de ingang via de parkeerplaats achter de zaak. De WIHOLY RUN trainingen doen we altijd buiten onder begeleiding van deskundige hardloopcoaches.

 

Kosten

De eerste twee trainingen van WIHOLY RUN zijn gratis ter introductie. Daarna kun je per keer betalen of een strippenkaart kopen. De strippenkaart kan online via https://trainin.nl/portal/wholyfit voorafgaand aan de WIHOLY RUN training worden gekocht.

 

12 strippenkaart - €66
onbeperkt gebruik van WIHOLY RUN, 16 weken geldig

-Onbeperkt gebruik van WIHOLY RUN of WIHOLY BOOTCAMP
-Hardloopschema van 12 weken
-Per week ontvang je het schema met aanvullende informatie
-10% korting bij aankoop van hardloopschoenen bij Schutrups

4 strippenkaart - €22 
1 keer per week WIHOLY RUN of WIHOLY BOOTCAMP, 8 weken geldig