Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

WIHOLY RUN

Hardlopen kan iedereen en is voor iedereen!

WIHOLY RUN is voor iedereen die wil hardlopen, of je nu jong of oud bent! WIHOLY RUN is ook voor mensen met een depressie, een burn-out, diabetes, hart- en vaatziekten en overgewicht. Onder deskundige begeleiding ga je werken aan een betere conditie, sterkere spieren en/of afname van gewicht. Hierdoor krijg je een betere nachtrust, word je creatiever en productiever. Ook krijg je meer energie, een strakker lijf en een opgeruimd hoofd! Bij WIHOLY RUN besteed je ook aandacht aan je loophouding, looptechniek en stabiliteit. Daarnaast loop je in een groep die elkaar motiveert en ondersteunt.


Wanneer

In september start er weer een beginnersgroep en een gevorderde groep. Geef je op en ren mee! Ren je 5 kilometer in maximaal 35 minuten? Geef je dan op voor de gevorderde groep. De start is vanuit het Schutrups voeten café. De WIHOLY RUN trainingen worden altijd buiten en onder begeleiding van deskundige hardloopcoaches gegeven.

• De training voor de gevorderde groep is op maandagavond 19:00 uur, zaterdagochtend 9:00 uur en eventueel op donderdagavond om 19:00 uur samen met de beginnersgroep. 
• De training voor de beginnersgroep is op donderdagavond 19:00 uur en zaterdagmorgen 9:30 uur en eventueel op maandagavond 19:00 uur met de gevorderden groep. 

Kosten

Ga je met ons de uitdaging aan? Dan kan je kiezen uit 3 verschillende trainingskaarten trainingsschema’s.

• Trainingskaart 1 WIHOLY RUN Ren 3 keer per week (4 weken lang) mee met de WIHOLY RUN. Zo krijg je onder begeleiding van deskundige hardloopcoaches 12 lessen voor slechts €60,00. Mocht je een keer niet kunnen? Dan heb je 6 weken de tijd om een les in te halen. Iedere week ontvang je de WIHOLY RUNnieuwsbrief met tips voor een gezonde leefstijl.

• Trainingskaart 2 WIHOLY RUN Ren 2 keer per week (4 weken lang) mee met de WIHOLY RUN. Zo krijg je onder begeleiding van deskundige hardloopcoaches 8 lessen voor slechts €44,00. Mocht je een keer niet kunnen? Dan heb je 6 weken de tijd om een les in te halen. Daarnaast ren je nog 1 keer per week zelfstandig. Het renschema hiervoor ontvang je iedere week in de WIHOLY RUNnieuwsbrief.

• Trainingskaart 3 WIHOLY RUN Ren 1 keer per week (4 weken lang) mee met de WIHOLY RUN. Zo krijg je onder begeleiding van deskundige hardloopcoaches 4 lessen voor slechts €24,00. Mocht je een keer niet kunnen? Dan heb je 6 weken de tijd om een les in te halen. Daarnaast ren je nog 2 keer per week zelfstandig. Het renschema hiervoor ontvang je iedere week in de WIHOLY RUNnieuwsbrief.

Naast de begeleidende lessen ontvang je wekelijks een nieuwsbrief met o.a. de trainingsschema’s, voedingstips en kracht-/pilatesoefeningen. Ook ontvang je 10% korting op hardloopschoenen bij Schutrups Exloo!

Aanmelden

De eerste twee trainingen van WIHOLY RUN zijn gratis ter introductie. Daarna kun je online, voorafgaand aan de WIHOLY RUN, een trainingskaart kopen.
 

Meld je hier aan!