Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Wintersport

Alles voor jouw wintersport

De felle zon is bijna verblindend. Voor je ligt een uitgestrekte witte vlakte. De frisse lucht dringt je neus binnen, terwijl je de skibril op je neus schuift. Je hebt er weken - al dan niet maanden - naar uitgekeken, maar het is zover: je gaat op wintersport! De voorpret lijkt ieder jaar eerder te beginnen. Vanaf het moment dat de skivakantie geboekt is, kun je niet wachten om de lange latten onder te binden en sporen te maken in de verse sneeuw. Je wilt volledig uitgerust vertrekken, dus in aanloop er naartoe worden alle benodigdheden onder het stof vandaan gehaald.

Bij Schutrups vind je alle skibenodigdheden voor jouw skitrip

Dat de handschoenen en sjaal nog passen staat buiten kijf, maar of dat voor de rest ook geldt is nog maar de vraag. Wellicht zijn je voeten gegroeid of ben je een stukje langer geworden, misschien is je winterjas na jaren plezier toch echt op. Geen zorgen: Schutrups has got your back!

Schutrups is het adres voor al je ski-attributen. Of je nu op zoek bent naar een muts, wintersportkleding of - toch wel essentieel - skischoenen, skistokken of ski’s: bij Schutrups vind je het! Ook minstens zo belangrijk: de thermosfles, die je koffie warm houdt en zorgt voor een genietmoment boven op de berg, die hebben we ook.

De topmerken voor jouw wintersportbenodigdheden

Schutrups staat voor kwaliteit. We verkopen dan ook topmerken zoals DMD, Head, Hestra, Icepeak, Klean Kanteen, Ortovox en Picture. Onbezorgd op wintersport, dat gunnen we iedere wintersporter en we dragen er nog liever aan bij!

Deskundig advies

Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van alle benodigdheden voor jouw skitrip. We weten als geen ander hoe inspannen en ontspannen hand in hand gaan op wintersport en welke benodigdheden daarbij onmisbaar zijn. Laat je adviseren in onze stenen winkel in Exloo (en kom meteen in de winterstemming) of shop 24/7 online in onze webshop.