HOKA schoenen

Bij Schutrups vind je veel verschillende HOKA schoenen, waaronder de Glide en Sky modellen. De Glide serie staat bekend om zijn uitstekende comfort, demping en ondersteuning, ideaal voor hardlopers. Voor trailrunners en wandelaars bieden we de Sky modellen aan, die perfect zijn voor diverse terreinen. Ontdek alle HOKA hardloopschoenenwandelschoenen en trailschoenen
Filter
Geselecteerde filters
Product 1 tot 24 van 32 in totaal

HOKA Hardloop- en trailschoenen

HOKA werd opgericht in 2008 en is daarmee een relatief nieuw merk in de wereld van hardloopschoenen. Het merk staat bekend om zijn innovatieve benadering, met als meest opvallende innovatie de dikke zool. Deze dikke zool, die nu door vele andere merken wordt overgenomen, werd door HOKA geïntroduceerd om de afwikkeling van de voet te optimaliseren. Het doel van deze ontwerpkeuze is om blessures te verminderen en het momentum te verbeteren. De zool van HOKA schoenen is geïnspireerd op het wiel en beschikt over een zachte middenzool, wat bijdraagt aan extra demping en comfort.

HOKA aanbieding

Bij Schutrups bieden we veel HOKA modellen aan, zowel hardloopschoenen, wandelschoenen als trailschoenen. Ook is er vrijwel het hele jaar lang sale en is er uitverkoop op verschillende HOKA schoenen. Zo kan jij je favoriete schoenen voor een prikkie scoren.

HOKA series: Glide, Fly en Sky

Hoka heeft hardloopschoenen voor dames en heren. Er zijn 3 typen HOKA schoenen: de Glide, Fly en Sky modellen. Bij Schutrups bieden we voornamelijk de Glide serie aan. Deze serie biedt extra comfort, demping en ondersteuning. Eigenschappen voor schoenen die je van Schutrups gewend bent. Daarnaast hebben we een aantal Sky modellen, deze schoenen zijn perfect voor trailrunners en wandelaars. Wist je dat je op de schoenendoos altijd kan checken welke serie je paar schoenen is? Dit staat op het etiket van de doos, zodat je gemakkelijk kunt zien of je een Glide, Fly of Sky model hebt. Zo weet je zeker of je de schoen hebt die bij je past!

HOKA modellen bij Schutrups

Schutrups biedt verschillende HOKA modellen aan, van hardloopschoenen en wandelschoenen tot trailschoenen. Een greep uit onze hardloopschoenen zijn de Bondi 8, de Clifton 9, de Ahari 7 en de Gaviota 5. 

  • Bondi 8: De HOKA Bondi 8 is ontworpen voor ultiem comfort. De schoen heeft een brede voorvoet, wat bijdraagt aan stabiliteit. Het is de zwaarste schoen van HOKA, wat eveneens zorgt voor extra stabiliteit. Van binnen is de Bondi 8 uitgerust met zacht mesh, waardoor de schoen erg comfortabel aanvoelt.
  • Clifton 9: De HOKA Clifton 9 is een lichtere schoen, wat hem sneller maakt. Deze schoen heeft een verhoogde hiel om extra ondersteuning te bieden aan de achillespees. De Clifton 9 is een bestseller van HOKA en staat bekend om zijn uitstekende prestaties.
  • Arahi 7: De HOKA Arahi 7 biedt superieure demping dankzij het IVA foam, de zachtste foam soort van HOKA. De schoen is uitgerust met een J-frame, een blok in de schoen dat extra ondersteuning biedt voor mensen die naar binnen lopen, ook wel antroponatie genoemd.
  • Gaviota 5: De HOKA Gaviota 5 biedt maximale demping en ondersteuning dankzij het H-frame, dat aan beide kanten ondersteuning biedt. Verder deelt de Gaviota 5 dezelfde specificaties als de Bondi 8, wat zorgt voor een comfortabele en stabiele loopervaring.

Trailschoenen van HOKA

Waarom zou je kiezen voor trailschoenen in plaats van normale hardloopschoenen? Trailschoenen zijn ontworpen om betere grip en stabiliteit te bieden op diverse ondergronden, wat essentieel is voor trailrunning.

  • Challenger 7: De HOKA Challenger 7 is vergelijkbaar met de Clifton 9, maar heeft een andere zool: een 4mm luchtzool, perfect voor verschillende ondergronden. Deze schoen biedt een uitstekende balans tussen demping en grip, waardoor hij geschikt is voor zowel verharde als onverharde paden.
  • Transport : De HOKA Transport is de meest duurzame schoen van HOKA. Uitgerust met een vibram zool biedt deze schoen superieure grip en duurzaamheid. De Transport is ideaal voor lange afstandstrails en wandelingen, en biedt de ondersteuning en stabiliteit die nodig zijn op uitdagende terreinen.
Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon