Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Voetzorg

Voetzorg Schutrups Exloo

Wat ooit begon als een schoenenzaak in Exloo, is inmiddels een veel uitgebreider bedrijf. Achter de schoenenzaak van Schutrups is nu namelijk een voetzorgcentrum gevestigd met elf praktijkruimtes. In dit zorgcentrum kun je bij ons terecht voor podologie, podotherapie en podoposturaal therapie.

De podologen, podotherapeuten en podoposturaal therapeuten van Schutrups kunnen je helpen met klachten die te maken hebben met voeten, houding en lichaam.

Het bijzondere van het zorgcentrum van Schutrups is dat er wordt samengewerkt. Onderling door de therapeuten en orthopeden, maar ook met ‘de voorkant’, de schoenenwinkel. Dat betekent dat we je ook kunnen adviseren welke schoenen het beste bij je passen. Heel handig als je bijvoorbeeld een zolen nodig hebt.

 

Schutrups Voetzorg is aangesloten bij: St. Loop, Landelijke Erkende Beroepsvereniging (podologie/podoposturale therapie), NVvP, Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten, (podotherpaie) en SEMH, (semi-)orthopedisch schoeisel: De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg.