Specialist in wandelschoenen dames

Nederlanders zijn enthousiaste wandelaars. Overal ter wereld kom je Nederlandse wandelaars tegen. Tijdens een wandeling maak je intensief kennis met je omgeving. Een goede wandeling begint bij de juiste schoenen. Een goed en stevig paar wandelschoenen zijn daarvoor onmisbaar.

Breed assortiment

Wij hebben bij Schutrups een breed assortiment aan wandelschoenen voor dames. Zo hebben we hoge en lage wandelschoenen. Lage wandelschoenen zijn vooral ontwikkeld voor wandelingen of tochten van korte tot middellange afstanden op vlak tot licht hellend terrein. Hoge wandelschoenen zijn ontworpen voor zwaardere en langere trektochten. Zij lenen zich perfect om ruw en hellend terrein te verkennen. En moeten jouw nieuwe wandelschoenen ook waterdicht zijn? Wij hebben voor elke wens een geschikte wandelschoen. Kijk voor de eigenschappen van de schoenen in de productbeschrijving!

Advies op maat bij Schutrups

Voor elke wandelaar is er bij Schutrups een perfecte schoen. Zit de schoen net niet als gegoten? Wij kunnen aanpassingen doen zodat jouw nieuwe wandelschoen als gegoten zit. Bij Schutrups staat er altijd een specialist voor jou klaar. Schutrups verkoopt onder andere wandelschoenen voor dames van merken zoals MeindlLowa en Hanwag.

Categorieën

Wanneer jij wandelschoenen zoekt is het belangrijk om te weten voor onze specialisten wat voor wandelaar jij bent. Er zijn namelijk veel verschillende soorten wandelschoenen. Of je nu op zoek bent naar wandelschoenen om te wandelen door begaanbare natuurgebieden of op pad gaat door bergachtig terrein, je vindt de juiste wandelschoenen bij Schutrups. Wij hebben drie categorieën wandelschoenen: categorie-A, categorie-A/B en categorie-B. De wandelschoenen in de A-categorie zijn voor gemakkelijke, lichte wandelingen in het bos en over de weg. A/B en B categorie wandelschoenen zijn van een iets zwaardere kwaliteit en geven meer steun bij zwaardere wandelingen.

Accessoires

Een paar goede wandelschoenen is al een goed begin. Naast goede wandelschoenen heeft Schutrups ook de beste accessoires voor een heerlijke wandeling. Vooral wandelsokken zijn zeer belangrijk! Wandelsokken geven versteviging en voorkomen nare blaren en pijnlijke schuurplekken.

Sale wandelschoenen

Wil je wandelschoenen voor dames kopen in de sale? Bij Schutrups ben je dan aan het juiste adres. Er is namelijk het hele jaar door sale bij Schutrups. 



Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon