Filter
Geselecteerde filters
Product 1 tot 24 van 44 in totaal

Blackstone: Een stoer en robuust merk

Blackstone is een Nederlands schoenen- en kledingmerk dat zich richt op een stoere en robuuste stijl. Het merk is opgericht in 1992 en is sindsdien uitgegroeid tot een bekend en populair merk binnen de modewereld.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij Schutrups verkopen we Blackstone schoenen, laarzen en sneakers. De focus ligt voornamelijk op hoogwaardige materialen en vakmanschap. Zo worden er alleen premium leersoorten gebruikt en worden de schoenen en laarzen met de hand gemaakt. Dit resulteert in kwalitatief hoogwaardige producten met een stoere en authentieke uitstraling.

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen

Naast de kwaliteit van de producten heeft Blackstone ook oog voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zo worden de materialen zorgvuldig geselecteerd en wordt er gestreefd naar een zo laag mogelijke impact op het milieu. Ook wordt er samengewerkt met lokale producenten en leveranciers om de impact op het milieu te verminderen en de lokale economie te ondersteunen.

Tijdloze en robuuste uitstraling

De collectie van Blackstone heeft een tijdloze en robuuste uitstraling. De schoenen en laarzen zijn niet alleen duurzaam en van hoge kwaliteit, maar ook stijlvol en tijdloos. Hierdoor zijn de producten van Blackstone geschikt voor verschillende gelegenheden en kunnen ze jarenlang mee.

Blackstone bij Schutrups

Blackstone is een populair merk bij Schutrups. Blackstone past bij de kwaliteit die Schutrups wil leveren. Bij Schutrups vind je verschillende modellen van Blackstone, waaronder de bekende sneakers en stoere boots. Onze Blackstone collectie bestaat uit zowel dames- als herenmodellen. Je kan gemakkelijk online bestellen of langskomen in onze winkel. Bij Schutrups profiteer je bovendien van uitstekende service en snelle levering, zodat je snel en gemakkelijk kunt genieten van je nieuwe Blackstone schoenen.

Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon