Onze winkel

Home » Onze winkel

Onze winkel

De schoenenspeciaalzaak van het Noorden! Met meer dan 100 topmerken zoals Durea, Floris van Bommel en Gabor slaag jij zeker bij Schutrups. Bij onze winkel hebben we een ruime parkeerplaats waar je elke dag gratis kunt parkeren. Proef de unieke sfeer van Schutrups en geniet van de leukste evenementen en mooiste producten. Plus, geniet van een ambachtelijk gratis kopje koffie of thee in het café.

Wandelschoenen

Bij Schutrups hebben we een uitgebreid aanbod aan wandelschoenen. In ons assortiment hebben wij wandelschoenen van categorie A, A/B, B en C. Geschikt voor verschillende ondergronden. Wij zijn gespecialiseerd in wandelschoenen voor de smallere en voor de bredere voet. Populaire merken als Meindl, Lowa en Hanwag staan bij ons in de winkel. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij met de juiste wandelschoen passend voor je voet, je outdoor activiteit kan beginnen. 

Alledaagse schoenen

Wij bij Schutrups willen iedereen voorzien van een perfect passende schoen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in voeten en nemen uitgebreid de tijd om je aan de prefecte schoen te helpen. Voor alledaagse schoenen ben je ook bij ons aan het goede adres. Ons ruime assortiment met onder andere sneakers, boots en slippers staat gepresenteerd in onze ruime winkel.

Sport

Sporten begint met de juiste sportschoenen. Bij Schutrups begint het kopen van schoenen met een analyse. Een specialist kijkt naar jouw voeten en hoe je loopt. Aan de hand van deze kennis zoekt de specialist de ideale sportschoenen voor jou. Merken als Hoka, Asics en Brooks staan bij ons in de winkel.

Kleding

Bij mooie schoenen hoort natuurlijk ook een te gekke outfit. De laatste modetrends en de perfecte kleding voor je outdoor activiteit vind je ook bij Schutrups. Wij verkopen kleding van 10days, Jc Sophie en Icepeak. Kom je er niet uit? Voor advies over de kleding die perfect bij je past hebben we meerdere modeprofessionals rondlopen in de winkel.

Café 

Kom je ook wat drinken in ons café? Ons café is elke dag geopend voor een heerlijk kopje koffie, thee en een versgebakken plakje cake. 

Openingstijden

Wij zijn elke dag van maandag t/m zondag geopend om jullie te verwelkomen.

Dag Tijd
Maandag 9:00 – 18:00 uur
Dinsdag 9:00 – 18:00 uur
Woensdag 9:00 – 18:00 uur
Donderdag 9:00 – 18:00 uur
Vrijdag 9:00 – 18:00 uur
Zaterdag 9:00 – 17:00 uur
Zondag 11:00 – 17:00 uur
Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?