Uw podoloog in assen

Home » Uw podoloog in Assen

Heeft u last van voetproblemen? De podoloog in Assen helpt!

Voetklachten zijn veelvoorkomende en vooral erg vervelende problemen. Ze ontstaan op allerlei manieren. Een verkeerde stand van de voet of een verkeerde houding veroorzaakt op termijn ongemakken. Ook andere klachten zoals rugklachten ontstaan vaak door problemen met de voeten. Podologie helpt om uw problemen te verhelpen. Bij Schutrups kunt u op verschillende locaties, waaronder Assen, terecht voor podologie. Onze podotherapeuten werken samen met fysiotherapeuten, (sport)artsen en diëtisten.

 

Wat is podologie en hoe kan het voetproblemen oplossen? 

Bij podologie ligt de focus op het voorkomen en verhelpen van klachten in onder andere knieën, heupen en voeten. Vaak worden deze klachten veroorzaakt door voetproblemen. Onze gekwalificeerde podologen onderzoeken uw klachten. Zij kunnen vervolgens bijvoorbeeld steunzolen voorschrijven om uw klachten te verlichten of zelfs te verhelpen. Steunzolen kunnen allerlei klachten verhelpen, zoals:

  • Verbetering van voet-, enkel- en knieklachten
  • Verminderen van klachten in nek en rug
  • Zorgen voor een beter evenwicht
  • Ontlasten bij reuma- en diabetes klachten

 

Hoe werkt een onderzoek bij de podoloog in Assen?

U heeft een afspraak bij de podoloog in Assen gemaakt, maar hoe werkt zo’n onderzoek? Allereerst doet de podoloog een uitgebreid voetonderzoek. De podoloog maakt scans van uw voeten. Daarnaast zal de podoloog allerlei vragen stellen om de oorzaak van uw problemen te achterhalen. Ook uw looppatroon wordt nauwkeurig bekeken. Naar aanleiding van de uitkomst van het onderzoek zal onze podoloog een behandeling op maat voorstellen. 

 

Wordt een onderzoek bij een podoloog in Assen vergoed?

Een onderzoek bij de podoloog in Assen wordt in veel gevallen (deels) vergoed. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw polis. Wij hebben een overzicht gemaakt met de bekendste zorgverzekeraars en polissen. Hier kunt u zien of uw behandeling voor een deel of zelfs geheel vergoed wordt. U vindt het overzicht op deze pagina.

 

De podologie specialist in Noord-Nederland

Onze podologen hebben vele jaren ervaring met het verlichten en verhelpen van allerlei voetklachten. U kunt hiervoor terecht bij een van onze verschillende locaties. Onze podologen werken samen met fysiotherapeuten, podologen en andere specialisten. U vindt ons in:

 

Neem contact op of maak direct een afspraak

Wilt u graag van uw voetproblemen af of heeft u vragen over hoe een podologisch onderzoek gaat? Maak een afspraak met de podoloog in Assen of op een van onze andere locaties. Dit kan telefonisch via 0591 549 093 of via onze website.

Voetklachten? Laat ons u helpen!

Gespecialiseerd in voeten

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?