Uw podoloog in Groningen

Home » Uw podoloog in Groningen

De specialist voor podotherapie in Groningen

Heeft u wel eens vermoeide voeten na een lange dag werken of last van spieren tijdens het hardlopen? Dit soort klachten begint vaak als een ongemakkelijk pijntje, maar kunnen zich ontwikkelen tot hele vervelende voetproblemen of houdingsklachten. Podotherapie richt zich op het verhelpen van deze lichamelijke klachten. Bij onze specialisten voor podotherapie in Groningen en op onze andere locaties kunt u terecht voor hulp bij allerlei voet- en houdingsgerelateerde klachten.

Hoe werkt een podotherapie onderzoek?

Een podotherapie onderzoek in Groningen begint met het onderzoeken van uw voeten. Dit onderzoek bestaat onder andere uit een loopanalyse en het maken van een dynamische loopafdruk. Vervolgens wordt uw houding onderzocht. Aan de hand van deze gegevens probeert de specialist te achterhalen waar het probleem vandaan komt en hoe het opgelost kan worden. Het verbeteren van de houding of de stand van de voet kan vaak middels een op maat gemaakte inlegzool verbeterd worden.

De podotherapeut van Groningen

Ons podotherapie team in Groningen bestaat uit gecertificeerde podotherapeuten. Bent u benieuwd naar welke klachten we kunnen verminderen of zelfs volledig verhelpen? Van artrose tot jicht en een doorgezakte voorvoet: podotherapie helpt bij allerlei verschillende klachten:

 

Bekijk de lijst met veelvoorkomende klachten.

Podotherapie voor sporters

Onze podotherapie praktijk is gevestigd op dé hotspot voor sport in Groningen: in het Topsport Zorg Centrum Groningen. Vanuit deze fantastische locatie werken onze specialisten samen met onder andere sportartsen, fysiotherapeuten en diëtisten. Voor iedere sporter is het van belang om gezonde voeten te hebben, dit vormt immers de basis om zonder klachten te kunnen sporten. Belemmeren uw voetklachten u tijdens het sporten? Neem contact op of plan direct een afspraak in met een van onze podotherapeuten.

Worden behandelingen voor podotherapie vergoed?

Voetproblemen kunnen heel veel oorzaken hebben, die op verschillende manieren verholpen moeten worden. Een behandeling die onze podotherapeuten in Groningen zeer regelmatig voorschrijven is het gebruik van op maat gemaakte steunzolen. In veel gevallen worden deze vergoed door uw zorgverzekeraar. We hebben een handig overzicht met verzekeraars en polissen gemaakt, waarop u kunt zien of uw podotherapie behandelingen vergoed worden.

Heeft u vragen over podotherapie?

Heeft u last van voetproblemen of wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Vanuit onze vestigingen in Groningen en vele andere locaties in Noord-Nederland helpen we u van uw voetproblemen af. Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0591 549 093 of ons een mail sturen. Via onze website kunt u direct aan een afspraak inplannen met een podotherapeut.

Voetklachten? Laat ons u helpen!

Gespecialiseerd in voeten

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?