Voetzorg Exloo

Home » Voetzorg » Locaties » Voetzorg Exloo

WIJ ZIJN ACTIEF IN EXLOO!

In Exloo zit ons voetzorgcentrum aan de achterzijde van onze winkel. U kunt vanaf de ingang van de parkeerplaats (welke overigens gratis is) naar binnen. Bij binnenkomst gaat u rechtsaf waar u zich kunt melden bij de receptie. Vervolgens kunt u plaatsnemen in de wachtruimte met een heerlijk kopje koffie/cappuccino of thee.
Bij onze voetzorglocatie in Exloo werken we actief samen met de winkel. Hierdoor kan uw podoloog of podotherapeut, indien gewenst, tevens een goed schoenadvies geven speciaal voor uw voeten en/of voetklachten.

Voor een afspraak op deze locatie kunt u bellen met het volgende telefoonnummer: 0591 549 093

WE KOMEN U LETTERLIJK TEGEMOET!

Al een aantal jaren kunnen klanten van Schutrups voor een voetonderzoek, loopanalyse, diabetesscreening of het aanmeten en controleren van zolen ook op locaties buiten Exloo terecht. Naast onze ‘hoofdlocatie’ in Exloo hebben we verschillende voetzorglocaties waar u terechtkunt bij onze podologen en podotherapeuten.

Op onze voetzorglocaties in Groningen, Meppel en Winschoten bieden we dezelfde voetzorg als in Exloo. Om u de beste zorg te kunnen leveren, werken we op die locaties intensief samen met fysiotherapeuten, (sport)artsen, diëtisten en sportpsychologen.

Kosten

Benieuwd naar de kosten van podologie en podotherapie? Bekijk dan onze prijslijst hieronder.

Exloo

Schutrups Exloo

Ons adres in Exloo is: Zuiderhoofdstraat 13.

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?