Voetzorg Assen

Home » Voetzorg » Locaties » Voetzorg Assen

Uw specialist voor podotherapie in Assen

Bij podotherapie ligt de focus op het verhelpen van lichamelijke klachten. Vaak zijn dit problemen met voeten. Ook heup- en knieproblemen kunnen middels podotherapie worden verholpen. Ook bij reuma en diabetes helpt de podotherapeut met de preventie van vervelende voetklachten. Bent u op zoek naar een specialist voor podotherapie? Bij Schutrups kunt u terecht op verschillende locaties:

Wat kan podotherapie voor u betekenen

Voetklachten bestaan in allerlei vormen. Als ze niet goed behandeld worden, kunnen ze klachten veroorzaken in het hele lichaam. Het is daarom van belang om tijdig contact op te nemen met een specialist: de podotherapeut. Heeft u bijvoorbeeld last van pijn in uw hiel, uw achillespees of vervelende eeltvorming? Een afspraak bij de podotherapeut in Assen kan in veel gevallen helpen! Enkele veelvoorkomende voetklachten waarbij podotherapie kan helpen zijn:

De werkwijze van onze gespecialiseerde podotherapeuten

Ons team bestaat uit gecertificeerde podotherapeuten. Bij Schutrups begint een podotherapeutisch onderzoek met een uitgebreide check van uw voeten. Er worden scans en een loopanalyse gemaakt. Vervolgens worden uw houding en de stand van uw voeten en bekken onderzocht. Aan de hand van de resultaten bekijkt de podotherapeut hoe uw houding verbeterd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van (semi)orthopedische schoenen of een inlegzool.

Podotherapie voor sporters

Fanatieke sporters willen in goede conditie te zijn. Gezonde voeten zijn hierbij essentieel. Een goede houding en looppatroon vormen een belangrijke basis om klachtenvrij te kunnen sporten. Podotherapie helpt sporters om een betere houding aan te nemen. Dit voorkomt klachten en kan uw prestaties verbeteren. Wilt u graag klachtenvrij kunnen bewegen? Neem contact op met onze specialisten in Assen, Groningen of op een van onze andere voetzorg locaties.

Wordt podotherapie vergoed?

Schutrups biedt al jarenlang podotherapie aan in Assen en op andere locaties in Noord-Nederland. Een behandeling die regelmatig voorgeschreven wordt door onze therapeuten is het gebruik van steunzolen. Therapeutische zolen en steunzolen worden meestal (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor deze behandelingen geldt geen eigen risico. Wij hebben een handig overzicht gemaakt waarin u kunt zien of podotherapie voor u ook vergoed wordt. Bekijk het overzicht met verzekeraars en polissen.

Heeft u vragen over podotherapie?

Wilt u graag van uw voetproblemen af of heeft u vragen over onze werkwijze? Schutrups is de specialist op het gebied van podotherapie in Assen en heel Noord-Nederland. U kunt op onze website of telefonisch via 0591 549 093 een afspraak voor podotherapie maken.

Kosten

Benieuwd naar de kosten van podologie en podotherapie? Bekijk dan onze prijslijst hieronder.

Assen

Fysiotherapie Paramedics

Ons adres in Assen is: Bremstraat 21.

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?