Uw podoloog in Hoogeveen

Home » Uw podoloog in Hoogeveen

Schutrups is dé podoloog in Hoogeveen. Al ruim 95 jaar zijn wij gevestigd in Exloo en inmiddels vindt u ons op verschillende locaties in Noord-Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in podologie, sportpodologie, orthopedie, pedicure én in alles op het gebied van schoenen. Een podoloog helpt u bij het vaststellen van problemen met uw voeten of uw houding, en geeft u vervolgens advies over een behandeltraject.

Wat kan een podoloog voor u betekenen?

Heeft u last van pijn of vermoeidheid aan uw voeten, of klachten die aan uw houding gerelateerd zijn? Een voetonderzoek door een podoloog helpt u om de oorzaak van uw klachten vast te stellen, vervolgens helpt de podoloog door daar een passende oplossing voor te vinden. Een oplossing kan bijvoorbeeld advies zijn voor het juiste type schoenen voor uw voeten of het voorschrijven van podologische- of steunzolen.

Hoe gaat een podoloog in Hoogeveen te werk?

U kunt zonder verwijzing van een (huis)arts een afspraak maken met een van onze podologen in Hoogeveen of op onze andere locaties. Het onderzoek door de podoloog begint vervolgens met een intakegesprek en het maken van enkele scans van uw voeten. De podoloog onderzoekt deze scans op verschillende punten en let daarbij op allerlei zaken, zoals de geschiedenis van de klacht en de momenten waarop de klachten zich voordoen. Vaak helpt het daarnaast om uw looppatroon te bekijken op een loopband. Uit dit onderzoek volgt een advies, waardoor de klachten uiteindelijk zoveel mogelijk verholpen zullen worden.

Wordt een bezoek aan een podoloog in Hoogeveen vergoed?

In veel gevallen wordt een onderzoek van de podoloog in Hoogeveen door uw zorgverzekeraar vergoed. We hebben een handig overzicht samengesteld, waarin u kunt zien of u verzekerd bent voor de behandeling(en) door de podoloog. Heeft u vragen over het overzicht of over uw situatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0591 549 093.

Schutrups is dé specialist voor podologie in Hoogeveen

Sinds jaar en dag is Schutrups hét adres voor podologie in Noord-Nederland. Onze ervaren podologen staan op verschillende locaties voor u klaar om u van uw voetproblemen af te helpen. In Hoogeveen vindt u ons in het gebouw van Lampe Therapie. Direct tegenover het gebouw kunt u gratis parkeren.

Het adres van de podoloog van Schutrups in Hoogeveen:

Lampe Therapie
De Vos van Steenwijklaan 30
7902 NS te Hoogeveen

Naast onze vestiging in Hoogeveen kunt u bij Schutrups terecht voor podologie en meer in:
Exloo
Assen
Groningen
Kampen
Meppel
Winschoten

Contact opnemen met de podoloog in Hoogeveen

Heeft u vragen over wat podologie voor u kan betekenen, wilt u meer informatie over wat podologie is of wilt u direct een afspraak met een van onze podologen inplannen? Ons team helpt u graag! Kom langs bij onze hoofdvestiging aan de Zuiderhoofdstraat 13 in Exloo, of neem telefonisch contact met ons op via 0591 549 093 of per e-mail via info@schutrups.nl.

Last van voetklachten? Laat ons u helpen!

Gespecialiseerd in voeten

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?