Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

En dan is de hele wereld anders.

Lees hier over de onzekere pelgrimstocht van Piedie.
Lees hier hoe Piedie steeds dichterbij de vertrekdatum komt van haar pelgrimstocht.

Wandelen in de sneeuw

Vanaf Pasen ruilt Piedie tijdelijk haar werk bij Schutrups in om pelgrim te worden. In deze blog vertelt ze over de de wintersportvakantie als voorbereiding.

In ritme blijven tijdens de wandeldag

Vanaf Pasen ruilt Piedie tijdelijk haar werk bij Schutrups in om pelgrim te worden. In deze blog vertelt ze over de Schutrups Wandeldag als voorbereiding voor de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.

Nieuwe pedicure

Vanaf 2 januari komt Esther ons team versterken als pedicure. In deze blog stelt zij zich graag even voor

VGZ vergoeding therapie- en steunzolen

Wellicht heeft u in uw verzekeringspolis van VGZ (en labels) voor 2020 gelezen dat de therapie- en steunzolen zoals u die in voorgaande jaren via Schutrups heeft ontvangen, niet langer worden vergoed. Deze informatie is echter onjuist.

Skitestweekend dag 3

Het is alweer de laatste dag van het skitestweekend in Sölden. Vandaag geven Jeroen, Brian, Dennie en Siemen informatie over ski-accessoires.

Skitestweekend dag 2

Vandaag is het skitestteam van Schutrups weer op de piste in Sölden geweest om verschillende ski's te testen! Lees hier waar je op moet letten bij het kiezen of kopen van een paar ski's.

Skitestweekend dag 1

Een delegatie van het Schutrups-team heeft een weekend lang ski's getest in het mooie Sölden! Lees hier wat ze de eerste dag hebben meegemaakt en geleerd. Ook leggen ze het belang van de juiste skischoenen uit.

Wandelen in de herfst

Wat hebben wij het toch goed in Nederland. Niet alleen met de sociale voorzieningen, maar ook met het gematigde zeeklimaat. We zeuren met z'n allen er wat op los. Dan is het te droog, te nat, te koud etc. Maar, probeer vooral genieten van de vierjaargetijden. Begrijp me goed, ik zit ook niet op een hele dag regen te wachten als ik ga wandelen, maar zonder dat kan ik niet zo genieten van de natuur wat groeit en bloeit.

Stilzitten

Afgelopen maand was het natuurlijk vakantie, maar het trainen ging gewoon door. Een week stilzitten is voor mij echt niet te doen, zelfs niet toen ik een weekje naar Rhodos ben geweest. De hardloopschoenen gingen lekker mee en in totaal heb ik twee keer een rondje gemaakt van ongeveer 5 km. De omgeving was voor mij nog onbekend, maar met behulp van de app Strava kon ik zien welke straatjes ik moest nemen voor een leuk rondje door de stad. De wekker ging 's ochtends wel vroeg, want met 30 graden hardlopen is namelijk niet zo mijn ding. Om 7 uur is de zon nog niet zo fel en zijn de temperaturen aangenaam. Ook is het ook nog rustig op straat en d.m.v een loopje door de stad leer je de omgeving snel kennen.

Het gezonde wandelgevoel

Wat beweegt de mens toch om naar buiten te gaan? Het gebruikelijke blokje om wandelen met je partner of de hond. Even een frisse neus halen na een dag in de winkel of op kantoor. Daar begint het wandelgevoel mee. Heerlijk wandelen in je omgeving. Gezellig kletsen of gewoon even je gedachten verzetten. Je hoeft niets want je bent vrij van verplichtingen. Heerlijk even mindfull wandelen en genieten.
1 van 6