10days kleding

Filter
Geselecteerde filters
Product 1 tot 24 van 42 in totaal

Kleding van 10days

Stap binnen in de wereld van 10days kleding, waar vrijgevochten leven en Amsterdamse flair samenkomen. Sinds 2007 inspireert 10days een levensstijl gebaseerd op individualiteit, authenticiteit en vrijheid. De ontwerpen weerspiegelen de vreugde van tijdloze stijl en comfort, een kern die diepgeworteld is in het hart van de collecties. Ontdek de tassen, broeken, sjaals, tops, truien sweaters, jurken en meer en bestel bij Schutrups! 

10days sweaters, truien, tops en meer

Laat je betoveren door de zachte stoffen en onverwachte details van 10days kleding. Van veelzijdige sweaters tot elegante truien en chique tops, bij Schutrups vind je alles wat je nodig hebt om je garderobe aan te vullen. De ontwerpen van 10days zijn gemaakt met oog voor wat werkt met eerdere en toekomstige collecties, waardoor klanten moeiteloos kunnen mixen en matchen voor elke gelegenheid.

10days en duurzaamheid

10days gelooft in het verweven van comfort, ethisch vakmanschap en duurzaamheid in elk kledingstuk dat ze maken. De GOTS-certificering, behaald sinds 2023, garandeert het gebruik van biologisch katoen en veilige chemicaliën gedurende het productieproces. Door te kiezen voor hoogwaardige stoffen en een productie in Europa, streven ze naar een duurzame garderobe die niet alleen lang meegaat, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

10days FOR GOOD richt zich op duurzaamheid met twee hoofdpijlers:

  • Kwaliteit & Ethiek: 10days zorgt ervoor dat tijdloze collecties worden vervaardigd binnen een eerlijke en transparante toeleveringsketen. Eerlijke arbeidsomstandigheden, leefbare lonen en dierenwelzijn staan centraal.
  • Bewust mode consumeren: streven we naar een circulaire industrie, met tijdloze, duurzame collecties waarbij ze een inspiratiebron willen zijn om de mode te vertragen en bewuste keuzes te maken voor een betere toekomst.  

10days kleding bij Schutrups

Bij Schutrups vind je een uitgebreide selectie van 10days kleding, waar kwaliteit en comfort de hoofdrol spelen. De collecties van 10days zijn een eerbetoon aan duurzame mode, waarbij seizoensloze ontwerpen worden omarmd en voorbijgaande trends achterwege worden gelaten. Elk stuk is zorgvuldig gesneden om klanten het vertrouwen te geven om hun eigen pad te volgen, precies zoals oprichters Barbara Hilbrink en Myon Veenendaal voor ogen hadden. Bestel nu je favoriete item bij Schutrups. Voor 16:00 besteld? Dan is het kledingstuk de volgende dag in huis. Daarnaast is vanaf €50 gratis verzending. Toch op zoek naar andere fashionmerken? Bekijk dan kleding van &CoJcShophie en St. Pauli.
Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon