Finn Comfort schoenen

Filter
Geselecteerde filters
Product 1 tot 24 van 166 in totaal

Finn Comfort schoenen

Het Duitse merk Finn Comfort staat bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige materialen. De schoenen zijn ontworpen met het oog op de gezondheid en het welzijn van je voeten. Ze zijn dan ook ideaal te dragen wanneer je last hebt van voetproblemen zoals platvoeten, hallux valgus of hielspoor. Ben je gewoon opzoek naar schoenen die heel de dag comfort bieden? Elk paar schoenen wordt met zorg en precisie gemaakt, dit resulteert in schoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook lang meegaan.

In lijn met je lichaam

Wist je dat Finn Comfort schoenen zijn gemaakt met oog op jouw lichaam? Dit staat bij het ontwerp van de schoenen op nummer 1. Neem bijvoorbeeld de Fynnamic lijn. Deze schoenen hebben gelijkmatige stevigheid en ondersteuning over de gehele zool. Met de focus op het midden van de voet. Sta je en word je van de zijkant bekeken, zul je namelijk zien dat de lijn van je oord perfect in lijn is met het midden van je voet. Zo word je het beste ondersteunt en is je schoen ergonomisch juist.

De anatomisch gevormde zolen van Finn Comfort

Alle Finn Comfort zolen zijn uitneembaar. Hierdoor kan je jouw ingelopen zolen makkelijk in ander schoeisel plaatsen. Denk je dat ze toe zijn aan vervanging? Probeer eerst een wasbeurt, dit kan wonderen doen. Was de zolen met lauwwarm water en groene zeep, laat ze vervolgens drogen en ze zijn weer als nieuw!

De zolen van Finn Comfort zijn stevig en vormen zich na verloop van tijd helemaal aan je voet. Ook zijn ze bij de tenen wat breder dan de meeste zolen die je tegenwoordig tegenkomt. In de loop der jaren is de doorgaanse schoen steeds nauwer geworden, ten nadele van de ontwikkeling van je voet. Hierdoor kunnen vervelende problemen ontstaan zoals hallux valgus. De neus van de Finn Comfort schoen is een tikkeltje breder, waardoor jouw tenen in een natuurlijke positie kunnen staan. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

Ontdek de Finn Comfort collectie bij Schutrups

Schutrups verkoopt al jaren Finn Comfort schoenen en heeft het één na grootste Finn Comfort assortiment van Nederland. Dit doen we op onze eigen website, maar ook op website FinnComfort.nl waar ons hele assortiment Finn Comfort schoenen te vinden is. Door ons grote aanbod in schoenen en voetkennis lopen klanten al 100 jaar met een glimlach bij ons de deur uit. Finn Comfort is als enige merk in Nederland MDR geregistreerd. Dit biedt perspectief om deze schoenen (in de toekomst) BTW aftrekbaar te maken via de zorgverzekering. Bij Schutrups bieden we een groot Finn Comfort assortiment voor zowel dames als heren. Of je nu op zoek bent naar sneakers, veterschoenen of sandalen. Toch op zoek naar andere comfort merken? Ontdek dan de schoenen van bijvoorbeeld Durea en Xsensible.

Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon